Mijn dochter heeft nog wel eens last van haar gewrichten. Super vervelend voor haar. Daardoor kan ze niet altijd doen wat ze wil doen. Zoals actief sporten. Ze houdt er altijd wel wat pijn aan over.

Dus zoeken wij (nou eigenlijk alle credits voor mijn vriendin die er heel druk mee is) voor haar naar de beste zorg.

En dat is nog best lastig..

Want, de Kinderfysio zegt dat ze veel moet oefenen met het sterker maken van haar enkels en gisteren hoorde ik van de orthopeed in het Erasmus MC dat het een kwestie van ouder, zwaarder en stijver worden is.

Tja en nu? Wie heeft er gelijk? Beide zijn in mijn ogen autoriteit op hun gebied? Maar wie moet ik nu geloven?

Ik neig er persoonlijk naar om de Orthopeed te geloven. Waarom? Omdat hij een academische graad heeft? Of omdat hij een witte jas aan heeft? Omdat hij bij het Erasmus MC werkt?

Ik weet het nog niet, maar weet wel dat dit ook gebeurt bij jouw klanten. Die gaan vaak ook af op de inzichten van autoriteiten. En ook zij zullen twijfelen welke autoriteit te geloven. Jou of jouw collega-autoriteit?

Wil jij bij jouw klanten deze twijfel echter verminderen? Zorg er dan voor dat jij net iets meer als autoriteit wordt ervaren dan je concurrent.

Eens? Zo ja, hoe doe jij dit?

Of mee oneens? Zo ja, waarom?