Home » Over mij

Over mij

Als je mijn een gitaar geeft, dan ram ik er een beetje op. Maar echt geluid zal er niet uitkomen. Geef je mij een voetbal, dan kan ik best een beetje hoog houden en ook nog wel eens een mannetje voorbij spelen, maar Ajax 1 zal ik er niet mee bereiken.

Oh ja, skiën nog zo’n dingetje. Ik heb angst voor snelheid en controleverlies. Niet heel handig als je met een stel vrienden de Alpen in gaat. Zeker niet als deze vrienden deze angst niet kennen, en de techniek wel onder controle hebben. Dus skiën is ook niet waar ik het meeste lol uithaal en waar ik goed in ben.

En zo kan ik nog veel meer dingen schrijven waar ik niet de uitblinker in ben. En waar ik ook geen lol in beleef.

Waar je mij wel voor wakker mag maken is VERBINDEN.

Ik vind het heerlijk om mensen aan mensen te koppelen. Dit heb ik jaren gedaan als arbeidsbemiddelaar en nu koppel ik daarnaast ook trainers, coaches en adviseurs aan organisaties.

Wat een mooi en dankbaar werk!

Ik krijg er iedere keer weer een kick van als ik de juist match weet te maken. Als beide partijen blij zijn dat ze aan elkaar zijn gekoppeld.

Of het nu een trainer is die via mijn bemiddeling aan de slag gaat, of een interim-manager die via mij aan de slag gaat of een coach. Voor mij maakt het niet uit…ik doe het telkens met veel plezier.

Wat voor mij het belangrijkste is, is dat de oplossing bijdraagt aan het succes van de manager, ondernemer of organisatie. Daar doe ik het voor!

Dat is ook altijd de centrale vraag: wat of wie heeft een manager of ondernemer nodig om succesvol(ler) te worden, te zijn en te blijven.

MeerBlijeKlanten.nl
Wist je trouwens ook dat ik oprichter ben van www.meerblijeklanten.nl? Met dit bedrijf help ik organisaties bij het vergroten van de sales- en klantgerichte cultuur. Met als doel het krijgen van, hoe kan het ook anders, meer blije klanten. Want blije klanten zijn niet alleen goed voor een verhoogd werkplezier, ze dragen ook wezenlijk bij aan het verhogen van het bedrijfsresultaat! Meer info over MeerBlijeKlanten.nl vind je op www.meerblijeklanten.nl

Ben jij manager of ondernemer en ben je opzoek naar een oplossing en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Bel me dan op 06-51837131 of stuur een bericht via het contactformulier.

Ik geef je 1 garantie: ergens in Nederland loopt de persoon rond die jij zoekt. Ik vind die persoon voor jou. 100% gegarandeerd!