Home » Over mij

Over mij

Hans Zomer
Trainer & Spreker

Enthousiasmeren, motiveren en verbinden. Dat zijn woorden die bij mij passen.

Mijn trainingen, workshops en inspiratiesessies zitten boordevol leuke oefeningen, praktijkvoorbeelden en onderbouwde theorieën.

De eerste 7 jaar van mijn carrière heb ik gewerkt bij diverse bedrijven als accountmanager en relatiebeheerder.

In 2007 startte ik mijn eigen detacheringsbedrijf. In dat jaar werd ik door Sprout genomineerd als snelste starter binnen mijn branche. Ook haalde ik de media (onder andere in het FD) door mijn unieke aanpak als arbeidsbemiddelaar.

In 2012 ben ik gestart als spreker en trainer op het gebied van klantgerichtheid, teamontwikkeling en communicatie.

Als je mij inschakelt als trainer, spreker dan mag je veel interactie met deelnemers en enthousiasme verwachten. Ik spreek, train veelal uit persoonlijke- en werkervaring, aangevuld met diverse onderbouwde theorieën.

Mijn trainingen, lezingen worden door deelnemers en klanten gemiddeld beoordeeld met een 8,4.

Heb je interesse om mij te boeken als Spreker of in te huren als Trainer?

Bel mij op 06-51837131 of stuur mij een bericht via het contactformulier.

Naast dat ik werk onder mijn eigen naam help ik, samen met ervaren trainers en adviseurs, teams, bedrijven en organisaties aan het krijgen van Meer Blije Klanten. Zie hiervoor www.meerblijeklanten.nl.