Home » Over mij

Over mij

Als je mijn een gitaar geeft, dan ram ik er een beetje op. Maar echt geluid zal er niet uitkomen. Geef je mij een voetbal, dan kan ik best een beetje hoog houden en ook nog wel eens een mannetje voorbij spelen, maar Ajax 1 zal ik er niet mee bereiken.

Oh ja, skiën nog zo’n dingetje. Ik heb angst voor snelheid en controleverlies. Niet heel handig als je met een stel vrienden de Alpen in gaat. Zeker niet als deze vrienden deze angst niet kennen, en de techniek wel onder controle hebben. Dus skiën is ook niet waar ik het meeste lol uithaal en waar ik goed in ben.

En zo kan ik nog veel meer dingen schrijven waar ik niet de uitblinker in ben. En waar ik ook geen lol in beleef.

Tip: Dat laatste is wat mij betreft erg belangrijk om te kunnen beïnvloeden en overtuigen: je moet er wel lol in hebben in datgene wat je doet of wil overbrengen.

Mijn lol heeft altijd gezeten in het, je raadt het waarschijnlijk al, overtuigen en beïnvloeden van anderen.

Als je zelf iets niet kunt (of minder goed kunt), maar je hebt het wel nodig om je doel te bereiken, dan zit er maar 1 ding op: zorgen dat een ander het voor jou gaat doen.

En daarvoor moet je kunnen overtuigen en beïnvloeden! En daar heb ik mij in de afgelopen 20 jaar in ontwikkeld. Veel over gelezen, trainingen in gevolgd en vooral heel veel ervaren wat voor mij goed werkt en wat niet.

Wil je dat ik jou, je organisatie help bij het versterken van jou en jullie overtuigingskracht? Zoek je voor een event een spreker die jouw publiek hier op een interactieve manier in inspireert?

Neem dan vooral contact met mij op via 06-51837131 of via het contactformulier!

Wist je trouwens ook dat ik oprichter ben van www.meerblijeklanten.nl? Met dit bedrijf help ik organisaties bij het vergroten van de sales- en klantgerichte cultuur. Met als doel het krijgen van, hoe kan het ook anders, meer blije klanten. Want blije klanten zijn niet alleen goed voor een verhoogd werkplezier, ze dragen ook wezenlijk bij aan het verhogen van het bedrijfsresultaat! Meer info over MeerBlijeKlanten.nl vind je op www.meerblijeklanten.nl

Over mij als spreker en trainer

Enthousiasmeren, motiveren en verbinden. Dat zijn woorden die bij mij passen.

Mijn trainingen, workshops en inspiratiesessies zitten boordevol leuke oefeningen, praktijkvoorbeelden en onderbouwde theorieën.

De eerste 7 jaar van mijn carrière heb ik gewerkt bij diverse bedrijven als accountmanager en relatiebeheerder.

In 2007 startte ik mijn eigen detacheringsbedrijf. In dat jaar werd ik door Sprout genomineerd als snelste starter binnen mijn branche. Ook haalde ik de media (onder andere in het FD) door mijn unieke aanpak als arbeidsbemiddelaar.

In 2012 ben ik gestart als spreker en trainer op het gebied van Beïnvloeden en Overtuigen, Klantgerichtheid en communicatie.

Als je mij inschakelt als trainer, spreker dan mag je veel interactie met deelnemers en enthousiasme verwachten. Ik spreek, train veelal uit persoonlijke- en werkervaring, aangevuld met diverse onderbouwde theorieën.

Mijn trainingen, lezingen worden door deelnemers en klanten gemiddeld beoordeeld met een 8,4.

Heb je interesse om mij te boeken als Spreker of in te huren als Trainer?

Bel mij op 06-51837131 of stuur mij een bericht via het contactformulier.