Home » Over mij

Over mij

Wil je mij als spreker boeken voor een inspiratiesessie?

Met veel plezier verzorg ik als spreker inspiratiesessies. Deze sessie hebben altijd als doel om de aanwezigen te inspireren en te motiveren. Dus dat ze er ook echt iets mee gaan doen..

Zelf de berg beklommen..

Als ik zelf naar een inspiratiesessie ga en de spreker ‘staat niet boven de stof’, dan neemt de geloofwaardigheid van de spreker voor mij direct af. Dat is dan voor mij ook gelijk de reden dat ik als spreker alleen ben in te huren voor onderwerpen waar ik ervaring in heb EN waar ik passie voor heb.

Ik verzorg daarom met alle plezier een lezing, inspiratiesessie of workshop over de thema’s
– Persoonlijk Leiderschap: Iedereen DGA. Word (weer) baas over je eigen werkleven!
– Positief Beïnvloeden: Hoe krijg ik ‘ze’ mee
– Klantgerichtheid: Van (on)tevreden naar meer BLIJE klanten

Voor wie ben ik in te huren als Spreker

Ik spreek vooral voor groepen vanaf 20 personen. Ik spreek voor ondernemersverenigingen en businessclubs, voor organisaties in-company, op events en beurzen, etc.

Wat kun je verwachten als je mij inhuurt als spreker

– veel interactie met het publiek
– een goed theoretisch onderbouwd verhaal
– een combinatie van luisteren en doen
– 100% enthousiasme en motivatie van mijn kant
– deelnemers die met bruikbare handvatten de ‘zaal’ verlaten

Lees hier wat anderen over mij als spreker zeggen?

Interesse mij als spreker te boeken voor jouw event of organisatie?

Ben je na het lezen van bovenstaande geinteresseerd geraakt en wil je mij boeken als spreker (of nadere informatie inwinnen), stuur dan een bericht via het contactformulier. Of neem direct contact met mij op via 06-51837131

Mijn lezingen en inspiratiesessies worden door deelnemers en klanten gemiddeld beoordeeld met een 8,4.

Voor onder andere onderstaande bedrijven en organisaties heb ik mogen spreken:

Coop Supermarkt, Telesuper, HSF B.V., Plus Supermarkt, Digital Marketing Professionals, Dakgroep 90, Gemeente Woerden, Gemeente Haarlemmermeer, Compass Group, Laurens Simonse Groep, Webhelp, Retailtalk, ROC A12, UWV, Houwers Groep, Saval Brandbeveiliging BV, Exsin, Delphy, LTO Noord Academie, Gemeente Steenbergen, ACE Netwerk Arnhem/Liemers/Achterhoek, Graafschap College, Agri Sales Academy, Stichting The New Entrepreneur, Jong MKB Arnhem-Nijmegen, Kadaster

Interesse in mij als spreker?
Ben jij opzoek naar een spreker voor jouw klantendag, businessclub, event of als bijvoorbeeld aanvulling op een inspiratiedag? Bel mij dan op 06-51837131 of stuur een bericht via het contactformulier.

MeerBlijeKlanten.nl

Naast spreker ben ik oprichter ben van www.meerblijeklanten.nl? Met dit bedrijf help ik, samen met een team aan trainers, organisaties bij het vergroten van de sales- en klantgerichte cultuur. Met als doel het krijgen van, hoe kan het ook anders, meer blije klanten. Want blije klanten zijn niet alleen goed voor een verhoogd werkplezier, ze dragen ook wezenlijk bij aan het verhogen van het bedrijfsresultaat! Meer info over MeerBlijeKlanten.nl vind je op www.meerblijeklanten.nl.