Home » Uitgangspunten bij bemiddelen van een interim-manager

Uitgangspunten bij bemiddelen van een interim-manager

“Mijn ervaringen met Hans Zomer zijn zeer positief. Vooral ook omdat hij me 2 geschikte medewerkers heeft geleverd in vrij korte tijd. Hij heeft een creatieve en flexibele aanpak en werkt snel.” Ivo Dellemann, Manager

Om voor organisaties succesvol te kunnen werven, werk ik met onderstaande uitgangspunten bij de bemiddeling van een manager voor een interim-opdracht:

    1. Vaste bemiddelingsfee van € 15,- per gewerkt uur. Ik werk met een vaste fee, ongeacht de hoogte van het uurtarief van de interim-manager
    2. Na 1500 uur stopt de bemiddelingsfee. De interim-manager is na 1500 gewerkte uren, zonder tussenkomst van mij in te huren door de opdrachtgever. Dit scheelt de opdrachtgever € 15,- per gewerkt uur en de interim-manager houdt een langere opdracht. Het delen van het verschil van € 15,- kan natuurlijk ook, maar dat laat ik graag aan de interim-manager en de opdrachtgever over:-)
    3. Ik werk alleen op basis van exclusiviteit. Als je wilt dat ik ‘mee help zoeken’ dan zeg ik vriendelijk nee en breng ik je met alle plezier in contact met een bureau dat wel op deze manier werkt. Als je mij de exclusiviteit gunt, dan krijg je mijn 100% commitment daarvoor terug om ervoor te zorgen dat jouw interim-opdracht succesvol wordt ingevuld.

Kun je je vinden in bovenstaande en zie je het zitten om de werving en selectie van de interim-medewerker aan mij uit te besteden? Bel mij op 06-51837131 of stuur mij een bericht. Ik neem binnen 24 uur contact met je op!

“Hans is een recruiter ‘met ballen’: niet alleen weet hij zeer goede mensen uit de markt te trekken, maar hij stelt ook juist die kandidaat voor die je niet direct verwacht, maar die wel precies past. Hij levert echt maatwerk, kijkt naar wat er echt nodig is op die plek binnen de organisatie, en ontwikkelt samen met de organisatie daar een beeld op. Dat heeft absolute meerwaarde.
Ik heb met hem gewerkt als kandidaat en later als opdrachtgever, en in beide gevallen was ik onder de indruk van de professionaliteit en de betrokkenheid van Hans, naar zowel opdrachtgever als kandidaat, Jeroen Graafland, Manager”