Over mij…

Wat ik doe? Ik werk elke dag met veel plezier als Presentatiecoach, Presentatietrainer en Spreker door heel Nederland. Wie ik ben? Dat heeft wat meer woorden nodig. Als mens én ondernemer ga ik aan van communicatie en beïnvloeding. Dat loopt als een rode draad door mijn loopbaan en is het gene waar ik van ga stralen als ik spreek én coach/train.

Met mijn nieuwsgierigheid naar de mens tegenover mij, mijn positieve kijk en krachtige spreekstijl inspireer en help ik anderen om de kracht van communicatie en beïnvloeding in te zetten. Als 14-jarige ontdekte ik dit al in mijn eerste baantje bij de bloemenkwekerij: met mijn aanpak verkocht ik meer en stapelden de fooien zich op. Het verschil met mijn collega’s? Ik nam de klant bij de hand, ik nam ze méé. En dat doe ik, heel wat studies en ervaringsjaren later, nog steeds.

Als Presentatietrainer en Presentatiecoach ben ik pragmatisch: ik wil mijn deelnemers graag praktische handvatten geven om presenteren makkelijker te maken. Ze vertrekken na afloop met een dosis inzicht, een goed gevoel en de mindset om hun nieuwe skills ook in de praktijk te durven laten zien.

… over jou

Je bent op zoek naar een Presentatiecoach of Presentatietrainer die je verder helpt. Misschien heb je een belangrijke presentatie gepland over een tijd, of misschien wil je beter voorbereid zijn als je de volgende keer gevraagd wordt te vertellen over een nieuw project. Ik help je er graag bij.

Verwacht een energieke mix van interactie en persoonlijke aandacht, waarbij we samen jouw boodschap helder en krachtig vormgeven. Dat doe ik altijd op maat: samen bespreken we wat je nodig hebt om te komen waar je wil. Klaar om samen deze uitdaging aan te gaan? Laten we samen jouw verhaal vertellen en écht impact maken.

Of…

Je bent op zoek naar een Spreker die jouw publiek inspireert en krachtige en praktische tools meegeeft over communicatie en beïnvloeding. Gevonden! Ik neem jouw publiek graag mee. Of het nu op je volgende klantendag, tijdens een teambijeenkomst of een beurs is.

MeerBlijeKlanten.nl
 & Discundig

Naast spreker, presentatietrainer en presentatiecoach, ben ik oprichter van www.meerblijeklanten.nl en Discundig.

MeerBlijeKlanten.nl
Als trainingsbureau helpen wij organisaties bij het vergroten van de sales- en klantgerichte cultuur. Met als doel het krijgen van, hoe kan het ook anders, meer blije klanten. Want blije klanten zijn niet alleen goed voor een verhoogd werkplezier, ze dragen ook wezenlijk bij aan het verhogen van het bedrijfsresultaat! Meer info over MeerBlijeKlanten.nl vind je op www.meerblijeklanten.nl.

Discundig
Voel je dat er meer in jou of je team zit dan er nu uitkomt? Worstel je met communicatieproblemen op de werkvloer? Zoek je naar manieren om de samenwerking en het werkplezier te verbeteren?

Als Discundig geloven we dat de antwoorden op deze vragen liggen in de kracht van DISC. Of je nu een HR-professional, coach, trainer, leidinggevende of een teamlid bent, onze DISC-oplossingen zijn ontworpen om jou en je team te helpen de communicatie en samenwerking te verbeteren. Meer info over Discundig vind je op www.discundig.nl

Interesse in mij als Spreker?

Als je het contactformulier invult, dan neem ik binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken.

Meteen contact? Bel mij op nummer: 06 – 518 37 131

Vraag informatie aan