Home » Over mij als Searcher

Over mij als Searcher

“Hans is een recruiter ‘met ballen’: niet alleen weet hij zeer goede mensen uit de markt te trekken, maar hij stelt ook juist die kandidaat voor die je niet direct verwacht, maar die wel precies past. Hij levert echt maatwerk, kijkt naar wat er echt nodig is op die plek binnen de organisatie, en ontwikkelt samen met de organisatie daar een beeld op. Dat heeft absolute meerwaarde.
Ik heb met hem gewerkt als kandidaat en later als opdrachtgever, en in beide gevallen was ik onder de indruk van de professionaliteit en de betrokkenheid van Hans, naar zowel opdrachtgever als kandidaat.”
Jeroen Graafland

“Hans heeft de werving en selectie voor mijn huidige functie als manager Ingenieursbureau van de gemeente Haarlemmermeer verzorgd. Als kandidaat heb ik persoonlijk ervaren hoe goed hij een match kan maken. Ik heb een functie gevonden bij een organisatie die zeer goed bij me past. Daarnaast heb ik tijdens het selectieproces ondervonden hoe hij de belangen van beide partijen weet te behartigen. Voor mij is hij een zeer goede recruiter die ik graag aanbeveel.”
Richard Klinkenberg

“Ik ken Hans Zomer van een bemiddeling voor de gemeente Landgraaf en van een Linkedin training. Ik vind Hans een zeer bijzondere arbeidsbemiddelaar. Hij weet gemakkelijk door te dringen tot de kern en is een kei in het tot stand brengen van goede matches. Hij is bewust gespecialiseerd in een marktsegment en blinkt daar in uit. Daarbij is hij een energieke, attente en prettige persoonlijkheid. Ik zie daarom uit naar verdere samenwerking met Hans.”
Jurgen Nieuwkoop

“Bijzonder graag beveel ik Hans aan als bemiddelaar tussen professionals en een gemeente of andere opdrachtgever. Kennis van zaken, oprecht prettig persoonlijk contact, gecombineerd met een goed netwerk en ondernemersgeest maken samenwerken met Hans tot een feest.”
Aart Blankert

“We zijn broers en ik ben daar erg blij mee! Hans is een relatiemanager pur sang. Hij weet als géén ander mensen op het juiste moment met elkaar in contact te brengen. Dat is ook de kern van arbeidsbemiddeling. Daarnaast is hij een heerlijke opportunist met gevoel voor humor en ondeugende acties. Kortom als u op zoek bent naar een ervaren arbeidsbemiddelaar voor de overheid, bel dan niet mij maar mijn broer! Hij zal u niet teleurstellen en brengt u graag in contact met de juiste kandidaten voor vast of interim functies.”
Matthias Zomer

“Hans valt op door zijn energieke, professionele en uiterst integere manier van werken. Hij krijgt veel respect van zijn opdrachtgevers, begrijpt hen snel en levert ‘value for money’. Hij valt op tussen de ‘mainstream’ arbeidsbemiddelaars. Het potentieel van kandidaten weet hij goed in te schatten en hij bouwt in korte tijd een vertrouwensrelatie op. Het lukt opvallend vaak de juiste man/vrouw op de juiste plek te krijgen door een gebalanceerde afweging van iemands ervaring, potentieel en persoonlijkheid. De cultuur van de organisatie wordt net zo zwaar meegewogen als de inhoud van het takenpakket. En verder is Hans een aangenaam mens om mee samen te werken voor alle partijen. Hans is echt Hans.”
Dinand Abels

“Mijn ervaringen met Hans Zomer zijn zeer positief. Vooral ook omdat hij me 2 geschikte medewerkers heeft geleverd in vrij korte tijd. Hij heeft een creatieve en flexibele aanpak en werkt snel.”
Ivo Delleman

Ben jij op zoek naar een (interim)manager?
Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. Alvast bedankt!