“Hans heeft voor ons een team een ontzettend leuke en leerzame training gegeven. Hoe maak je van een tevreden klant een blije klant? Het was een zeer interactieve bijeenkomst waar iedereen, door de enthousiaste manier van trainen van Hans, met veel plezier op terug kijkt. Iedereen bij ons heeft zijn eigen stukjes eruit gehaald die hem aansprak en in de praktijk kan gebruiken. Persoonlijk vond ik het knipogen naar een meisje in het donker iets wat ik in 2018 wil gaan verbeteren.

Hans, nogmaals bedankt en succes met alles!”

Harm te Wierik
Accountmanager Voedselveiligheid
Houwers Groep


“Hans heeft voor de Customer Service afdeling van HSF BV de workshop ‘Meer BLIJE klanten’ verzorgd. Hans weet je te boeien van het begin tot het eind met een goede afwisseling tussen theorie en praktische handvatten. Hans gaat goed in op de reacties en input van de medewerkers. Door de humor en open sfeer die hij weet te creëren, ontstaat er vanzelf veel interactie en niet te vergeten veel plezier. Door de juiste vragen te stellen aan de deelnemers en duidelijke voorbeelden te geven, word je aan het denken gezet. De concrete opdrachten waarbij we als deelnemers zelf aan de slag gingen, heeft er voor gezorgd dat we aan het einde van de workshop met een lijst aan concrete ideeën en punten verder kunnen. Een workshop waar we bij HSF in de toekomst nog veel plezier van gaan hebben!”

Hilde Hulshof
Teamleider Customer Service

HSF B.V.


“Iemand sprak me een paar maanden na de DISC-dag aan en zei: ‘Ik begrijp die andere (lastige) college nu beter en zie waar zijn kwaliteiten liggen’. Er is waardering ontstaan voor de verschillen binnen het projectteam en het heeft de samenwerking versterkt. Op de afdeling hebben we sinds kort een kaart hangen met overzicht van alle profielen van de medewerkers. Daarnaast hangt een poster met een toelichting zodat je weet hoe je het beste met de ander kan communiceren. DISC is een belangrijk fundament geweest voor zelfsturing.”

Richard Klinkenberg
Clustermanager Ingenieursbureau en Projecten
Gemeente Haarlemmermeer


“Wij hebben onze DISC-dagen ontvangen van Hans Zomer. Dit was een bijzonder leuke ervaring en werd zeer positief ontvangen door onze medewerkers. Leuk om te zien welke inzichten men heeft gekregen, zowel voor de medewerkers zelf, maar ook voor en in de collega’s. Dit zal voor de toch al goede sfeer en samenwerkingen binnen de organisatie een positieve effect met zich meebrengen! aanrader dus.”

Edwin Beekman
Directeur
Beter Thuis Wonen Thuiszorg


“Ik heb in 2014 een MD-traject gevolgd onder de bezielende leiding van Hans. Nu, al weer 2 jaren later, merk ik nog meer de toegevoegde van dit traject. Chapeau!”

Peter Claassen
Interim-manager


“Hans is echt een supergoede trainer en coach die ik van harte aanbeveel. Ik heb genoten van de trainingen die hij voor rekening nam in het MD traject van de gemeente Woerden in 2016 – 2017. Door zijn persoonsgerichte aanpak heb ik er heel veel van geleerd, over mijzelf, over wat belangrijk voor mij is mijn leven en werk en vooral hoe je die inzichten in de praktijk van het werk echt een plek geeft. Om die reden heb ik Hans ook gevraagd voor een individuele coaching. Ook daar sprong zijn aanpak er voor mij uit, omdat het altijd oprecht, enthousiast en betrokken is. Hij weet je echt op een goede manier ‘te raken’ en daarmee bij de essentie te komen. ‘Wat wil je nu echt? Doe dat dan ook!’

Rick de Jongh
Programmamanager Organisatieontwikkeling
Gemeente Woerden


“Hans heb ik ervaren als een energieke inspirerende persoonlijkheid met hart voor mensen. Voor bestuurders van LTO Noord verzorgde hij een training over leiderschap en hoe je met je boodschap mensen kunt beïnvloeden. Hans is daar echt een expert in. Niet alleen door alle kennis die hij hier over heeft maar ook op de manier zoals hij de groep in zijn training direct liet ervaren hoe je kunt beïnvloeden. Tevens is Hans in staat om wat hij de deelnemers leert met praktische opdrachten te laten toepassen. Hierdoor gaan de deelnemers met een schat aan inzichten en tips naar huis. Ik dank Hans voor zijn goede bijdrage aan LTO Noord Academie en beveel hem graag bij u aan”

Annet Murre
Manager Opleidingen
LTO Noord Academie