Home » (Management)teamontwikkelling

(Management)teamontwikkelling

Het woord ‘team’ staat voor Together Everyone Achieves More. Zo zou het in ieder geval moeten zijn. Maar in de praktijk zie ik dat dit niet altijd het geval is.

Veel teams werken als een verzameling individuen. Als een groep in plaats van als een team. De mensen werken er, maar lang niet altijd vanuit hun kracht. En zonder gebruik te maken van elkaars talenten. De onderlinge communicatie laat nogal eens te wensen over, waardoor de samenwerking stroef verloopt.

Dat de samenwerking binnen teams stroef loopt, is niet alleen vervelend voor de organisatie zelf. Maar ook voor de klanten van een organisatie. Hoe meer een team soepel met elkaar samenwerkt, hoe beter dit is voor de (interne) duurzame klantrelatie.

Mijn doel voor jouw team

Interne en externe klanten laten ervaren hoe fijn het zakendoen is met dit team. Dat kan, in mijn ogen, echt alleen als het intern ‘op orde’ is! Als er klantgericht wordt leidinggegeven en medewerkers daardoor gezien en gehoord worden. Zich als klant behandeld voelen door de organisatie..!

Ik help jou, met passie en plezier, bij het bouwen van een succesvol team.

Ik train en begeleid op maat

Ik train, begeleid, adviseer en coach (management)teams nooit langer dan noodzakelijk. Altijd op maat en vanuit de drive om wezenlijk bij te dragen aan het succes van het (management)team.

Kan jouw team ook begeleiding gebruiken?

Wil je weten wat ik voor jou en je team kan betekenen? Bel mij op 06-518 37 131 of stuur een bericht via het contactformulier.