Wat leuk dat je wilt weten hoe anderen mij als coach ervaren!

Bekijk je deze pagina omdat je overweegt een sessie af te nemen? Super! Lees dan snel wat anderen over mij zeggen en als je er blij van wordt, bel me dan op 06-51837131.

Wil je ook nog weten wat mijn stijl van coachen is en wat mijn keiharde belofte aan jou is? Lees dan de pagina over coaching.

Okay, hier komen de mooie woorden van tevreden managers en ondernemers:

“Wil je nogmaals bedanken voor het prettig en voor mij een waardevol gesprek, boven verwachting.Ben mezelf kwijt gaan raken en heb het niet doorgehad, je uitleg met de kwadranten was zeer verhelderend en herkenbaar.Wat helemaal als een bom insloeg was de voorstelling van ik als ik oud ben en terug kijk op mijn leven, veel te leeg en te weinig van gemaakt, weinig “geleefd”, geleefd om te werken. Tegen een ander in dezelfde situatie zou ik zeggen ” get a life”.
Was vanmiddag wel een paar keer slikken, maar jij hebt me wakker geschud en daarvoor ben ik je dankbaar.” Marcel, Sr Projectmanager

“Coaching van Hans is een cadeautje! In 2014 heb ik in het kader van een management development traject diverse gesprekken over ‘Leiderschap’ met Hans gevoerd. Basis voor deze gesprekken is de ‘Missie’ van jezelf. Waar sta je zelf voor en waar wil je naartoe. Wie ben je (echt) en wat wil je. Hoe geef je vorm aan echt Leiderschap. Het lukt Hans met zijn enthousiastme, openheid en enorme vak- en mensenkennis hier in een gesprek samen invulling aan te geven. Deze gesprekken blijven me bij als zeer waardevol en hebben me veel inspiratie gegeven voor de gesprekken die ik met anderen heb. Hans bedankt!” Martine, Manager

“Johan Cruijff, dat is de eerste gedachte die ik heb als ik aan Hans denk. Ik heb hem leren kennen als trainer van het MD traject van de gemeente Woerden. Tijdens de intake hiervan legde hij meteen de vinger op de zere plek. Hierdoor had ik direct de gedachte: Ik zou Hans wel als coach willen. Dat heeft goed uitgepakt. Wat is die overeenkomst met Cruijff ? Net als Johan is Hans sterk in zijn analyse. Zijn eigen ontwikkelde nacht-kracht model is een en al beweging en zet je in beweging. Daarnaast de zinnen die hij gebruikt. Die poppen na de sessie regelmatig bij me op en geven mij energie. “Als je daar wilt zijn ben je niet hier”. Johan had het niet beter kunnen zeggen. Als je je door Hans laat coachen wordt je op een verfrissende manier in beweging gezet.” Olga, Manager

“Ik heb in 2014 een MD-traject gevolgd onder de bezielende leiding van Hans. Nu, al weer 2 jaren later, merk ik nog meer de toegevoegde van dit traject. Chapeau!” Peter, Manager

“Hans verandert niet je wereld, maar hij laat je wel met een andere bril kijken. En dat is toch echt een wereld van verschil.” Gerjon, Ondernemer

“Hans is een creatief persoon die de mens centraal stelt. Hij weet mensen om zich heen op waarde te schatten om in samenwerking het beste uit een team te halen. Hans zegt wat hij doet en doet wat hij zegt” Lucas, Manager

“Hans is een expert in zichtbaarheid en focus. Het sympathieke is dat hij anderen graag helpt om zichtbaar te worden en focus te ontwikkelen. Ik kan dan ook van harte aanbevelen om eens met Hans in gesprek te gaan. Het levert verrassende inzichten op en hij zal je altijd verder helpen” Herma, Ondernemer

“Hans is scherp, aandachtig en inlevend. Super eigenschappen voor een coach. Met enkele vragen weet hij tot de kern te komen en daarna mee te denken over oplossingen en mogelijkheden. Hij laat je daarbij volledig in je waarde.
Door met Hans te werken ben ik weer grote stappen verder gekomen met mijn eigen ideeën en plannen. Zowel strategisch als puur operationeel kan Hans meedenken en kijken.
Ik raad iedereen aan om Hans enkele keren per jaar mee te laten kijken naar zijn of haar business. Mocht je ondernemer zijn en weinig kwalitatief hoogstaande spiegels in je omgeving hebben, bel Hans!” Maarten, Ondernemer

Interesse?

Neem dan nu contact met me op voor het inplannen van een coachsessie via onderstaand contactformulier of bel me op 06-51837131.

[contact-form-7 404 "Not Found"]