Home » FAQ over mij als spreker

FAQ over mij als spreker

Kan ik je voor elk onderwerp inhuren als spreker?
Nee, ik geloof niet in one-size-fits-all….daarom spreek ik alleen over klantgerichtheid (hoe krijg je meer BLIJE klanten), over Beïnvloeden en Overtuigen (Hoe krijg je ‘ze’ mee?!) en verzorg ik met plezier de inspiratiesessie “DISC en effectieve communicatie!”

Hebben we van te voren contact met elkaar over de invulling van de inspiratiesessie?
Ja. Van te voren hebben we altijd (telefonisch) contact. Om de inspiratiesessies te laten aansluiten op het publiek, wil ik graag weten wie er in de zaal zit, waar ze zich mee bezighouden en wat hun uitdagingen zijn. En natuurlijk ben ik benieuwd wat jij verwacht van de inspiratiesessie.

Verzorg je naast inspiratiesessies ook workshops en trainingen?
Ja, ik verzorg trainingen en workshops. Variërend van, communicatietrainingen, salestrainingen, presentatietrainingen en bijvoorbeeld klantgerichtheidstrainingen.

Wat kan ik de deelnemers alvast vertellen over de inspiratiesessie?
Ik zou ze vertellen dat ze met concrete handvatten de zaal verlaten. Dat ze, naast krijgen van een theoretisch kader, ook tijdens de inspiratiesessie de theorie zelf gaan ervaren door middel van laagdrempelig, korte oefeningen. En dat er volop gelegenheid is voor interactie tussen de deelnemers en mij.

Voor wie spreek jij het liefst?
Mijn voorkeur gaat uit naar groepen tussen de 20 tot 80 deelnemers. Qua branche heb ik geen voorkeur.

Moet ik ook iets regelen op de locatie?
Wat handig is als er een beamer, beamerscherm, flip-over en er een headset aanwezig is.

Wat zit er bij je tarief inbegrepen?
Ik werk met een all-in tarief. Dit betekent dat reiskosten, eventuele overnachting en een (telefonisch) voorgesprek bij het tarief zijn inbegrepen.

Wat is je tarief?
Deze is afhankelijk van de lengte van de inspiratiesessie en natuurlijk jullie budget. Als indicatie kun je aanhouden dat ik voor inspiratiesessies/workshops tot 2,5 uur € 1.750,- in rekening breng. Heb je interesse om mij in te huren als spreker/trainer en wil je hier meer over wilt weten, bel mij dan op 06-51837131 of stuur een bericht via het contactformulier.

Kan ik je als spreker ook inhuren voor 1 uur?
Dat kan zeker. De inspiratiesessies en lezingen die ik verzorg, als spreker, duren minimaal 1 uur en maximaal 2,5 uur.

Verzorg je inspiratiesessies door heel Nederland?
Ja.

Kan ik ergens lezen hoe klanten jouw inspiratiesessies beoordelen?
Jazeker. Je leest er hier meer over. Wil jij hier ook tussen staan:-)? Neem dan nu contact met me op via 06-51837131 of via het contactformulier.

 

Wil je mij als SPREKER inhuren voor jouw event, workshop en klantendag? Neem vrijblijvend contact met me op