Home » Team

Team

Hans Zomer
Trainer, Coach & Spreker

Met veel plezier en succes help ik zowel managers en ondernemers om het beste bij zichzelf en hun team(s) of bedrijf naar boven te halen.

Na bijna 18 jaar als accountmanager gewerkt te hebben, heb ik in 2012 besloten om te stoppen met mijn toenmalige detacheringsbedrijf en me volledig te focussen op het trainen, coachen en adviseren.

Na diverse omzwervingen ben ik op het pad gekomen waar ik het beste in ben: managers en ondernemer helpen bij het bouwen van succesvolle teams en bedrijven.

Ik geloof erin dat iedere manager of ondernemer wil werken AAN een succesvol team of bedrijf en dat iedere medewerker wil werken IN een succesvol team of bedrijf. Het is mijn missie om hier mijn steentje in bij te dragen.

Inmiddels heb ik voor tientallen bedrijven en organisaties mogen werken. De gemiddelde beoordeling die ik hiervoor heb gekregen is een 8,4. En daar ben ik stiekem best een beetje trots op..


Maarten Tuit

Trainingsacteur
Wanneer het gaat om vaardigheidstrainingen is Maarten Tuit de vaste trainingsacteur. Na zijn opleiding MHBO commerciële economie is hij doorgegaan naar de Dutch Academy of Performing Arts. De combinatie van deze opleidingen klonk veel mensen vreemd in de oren, maar op latere leeftijd kwam hij er toch achter dat juist de combinatie tussen het creatieve vlak en ondernemen helemaal geen verkeerde is. In zijn 3e jaar van de Dutch Academy of Performing Arts kwam hij in aanraking met trainingsacteren. Dit was voor hem DE link tussen business en acteren.
Inmiddels heeft Maarten bijgedragen aan 100-derden trainingen en is hier hiermee een ervaren rot geworden in het trainingsacteur-vak!

Wil jij als manager of ondernemer het beste bij jezelf en/of je team naar boven halen? En sta je ervoor open dat ik jou/jullie hierbij help? Neem dan vooral contact op via 06-51837131 of via contactformulier. Ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.