Home » Team

Team

Hans Zomer
Trainer, Coach & Facilitator

Met veel plezier en succes help ik zowel managers en ondernemers om het beste bij zichzelf en hun (management)team(s) of bedrijf naar boven te halen.

Na bijna 18 jaar als accountmanager gewerkt te hebben, heb ik in 2012 besloten om te stoppen met mijn toenmalige detacheringsbedrijf en me volledig te focussen op het trainen, coachen en adviseren.

Na diverse omzwervingen ben ik op het pad gekomen waar ik het beste in ben: managers en ondernemer helpen bij het bouwen van succesvolle (management)teams.

Ik geloof erin dat iedere manager of ondernemer wil werken MET en AAN een succesvol team en dat iedere teamlid wil werken IN een succesvol team. Het is mijn missie om hier mijn steentje in bij te dragen.

Inmiddels heb ik voor tientallen bedrijven en organisaties mogen werken. De gemiddelde beoordeling die ik hiervoor heb gekregen is een 8,4. En daar ben ik stiekem best een beetje trots op..

Wil jij als manager of ondernemer het beste bij jezelf en/of je (management)team naar boven halen? En sta je ervoor open dat ik jou/jullie hierbij help? Neem dan vooral contact op via 06-51837131 of via contactformulier. Ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.