Home » Team

Team

Hans Zomer
Expert in het vergroten van de overtuigingskracht

Met veel plezier en succes help ik zowel managers als vakinhoudelijke professionals bij het vergroten van hun overtuigingskracht. Na bijna 18 jaar als accountmanager gewerkt te hebben, heb ik in 2012 besloten om te stoppen met mijn toenmalige detacheringsbedrijf en me volledig te focussen op het trainen, coachen en adviseren. Na diverse omzwervingen ben ik op het pad gekomen waar ik het beste in ben: als trainer, spreker en adviseur managers en inhoudelijke professionals helpen bij het vergroten van de overtuigingskracht.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van kansen op- en in hun werk door te werken aan het vergroten van hun overtuigingskracht.

Inmiddels heb ik voor tientallen bedrijven en organisaties mogen werken om de overtuigingskracht te vergroten. De gemiddelde beoordeling die ik hiervoor heb gekregen is een 8,4. En daar ben ik stiekem best een beetje trots op..

Maarten Tuit
Trainingsacteur

Wanneer het gaat om vaardigheidstrainingen is Maarten Tuit de vaste trainingsacteur. Na zijn opleiding MHBO commerciële economie is hij doorgegaan naar de Dutch Academy of Performing Arts. De combinatie van deze opleidingen klonk veel mensen vreemd in de oren, maar op latere leeftijd kwam hij er toch achter dat juist de combinatie tussen het creatieve vlak en ondernemen helemaal geen verkeerde is. In zijn 3e jaar van de Dutch Academy of Performing Arts kwam hij in aanraking met trainingsacteren. Dit was voor hem DE link tussen business en acteren.

Inmiddels heeft Maarten bijgedragen aan 100-derden trainingen en is hier hiermee een ervaren rot geworden in het trainingsacteur-vak!

Wil jij als manager of ondernemer je eigen overtuigingskracht vergroten, die van je inhoudelijke professionals of die van je bedrijf? Neem dan vooral contact op via 06-51837131 of via contactformulier. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.