Home » Over mij

Over mij

Foto Hans Zomer, Trainer en Spreker over Klantgerichtheid en beinlvoeding

“Welkom! Leuk dat je iets meer over mij wilt weten.

In de afgelopen 18 jaar heb ik mijn focus gehad op helpen van managers en ondernemers bij het bouwen van succesvolle teams en bedrijven. De eerste 14 jaar als accountmanager en adviseur interim, werving en selectie. De laatste 4 jaar daarnaast als trainer, coach en adviseur. En oh ja, ook als spreker om korte inspiratiesessies te verzorgen.

Mijn aanpak kenmerkt zich door veel interactie, humor en enthousiasme. Ik probeer zo min mogelijk bedreigend te zijn en win daardoor, vrij, snel het vertrouwen van de mensen voor- en met wie ik werk.

Mijn kracht: mensen in beweging zetten door bewustwording en bieden van praktische handvatten, verbinder pur sang, altijd gericht op ‘iets of iemand’ beter te maken, doelgericht met als basis een goede relatie

Mijn overtuiging: if you can dream it, you can do it! Alles valt en staat met 1. Het stellen van concrete doelen, 2. Geloof, geduld en vertrouwen hebben, 3. De juiste handvatten krijgen en ontwikkelen, 4. Actie ondernemen om dichterbij het doel te komen en te bereiken.

Ben jij manager en/of ondernemer en is je interesse gewekt door bovenstaande? Zullen we dan gewoon eens kennismaken? Ik ben bereikbaar op 06-51837131 of via het contactformulier.