Home » Over Hans

Over Hans

Wat ik het liefste doe is mensen inspireren en motiveren..

Foto Hans Zomer, Trainer en Spreker over Klantgerichtheid en beinlvoeding

“Welkom! Leuk dat je iets meer over mij wilt weten.

“Met veel plezier begeleid ik managers, ondernemers en adviseurs bij het vergroten van hun (persoonlijke) invloed en overtuigingskracht. Altijd vanuit de gedachte dat samen winnen het meest duurzame resultaat oplevert.””

Ik ben in te huren als spreker en trainer.

Mijn trainingen, inspiratiesessies en lezingen zitten boordevol leuke oefeningen, praktijkvoorbeelden en onderbouwde theorieën.

De eerste 7 jaar van mijn carrière heb ik gewerkt bij diverse bedrijven als accountmanager en relatiebeheerder.

In 2007 startte ik mijn eigen detacheringsbedrijf. In dat jaar werd ik door Sprout genomineerd als snelste starter binnen mijn branche. Ook haalde ik de media (onder andere in het FD) door mijn unieke aanpak als arbeidsbemiddelaar.

In 2012 ben ik gestart als spreker, trainer en coach. Mijn expertise ligt in het vergroten van het Beinvloedingsvermogen en Overtuigingskracht van ondernemers, managers en adviseurs.

Als je mij inschakelt als trainer, spreker of coach dan mag je veel interactie met deelnemers en enthousiasme verwachten. Ik spreek, train en coach veelal uit persoonlijke- en werkervaring, aangevuld met diverse onderbouwde theorieën.

Mijn trainingen, lezingen en coachtrajecten worden door deelnemers en klanten gemiddeld beoordeeld met een 8,5. En daar ben ik heel trots op en dankbaar voor!

Ik ben NLP Practioner, ben DISC- en Energydrives gecertificeerd, heb een Post-HBO bedrijfskundige achtergrond en heb mijn trainersdiploma gehaald bij de School voor training van Karin de Galan.

Zoek jij een spreker over PASSIE voor jouw event, seminar of inspiratiesessie? Neem vrijblijvend contact met me op