Home » Over mij als spreker

Over mij als spreker

Hans heeft tijdens ons kennisevent ‘Blink uit in Klantbeleving’ gesproken over klantbeleving en de weg naar blije klanten. Door zijn inspirerende sessie zijn meer dan 50 ondernemers en managers met nieuwe inzichten en concrete handvatten naar huis gegaan. Hans weet je vanaf het eerste moment te boeien en mee te nemen in de weg naar blije klanten. Op een interactieve manier geeft hij pasklare tips die managers direct kunnen toepassen. Het was erg plezierig om met Hans samen te werken en te sparren. Met dank aan Hans hebben wij onze pocket editie ’10 tips & tricks voor instant blije klanten’ geschreven en ons eerste kennisevent alleen maar positieve reviews kunnen afsluiten. Op zoek naar een enthousiaste en inspirerende spreker? Dan is Hans een absolute aanrader. Hans, nogmaals hartelijk dank voor je verhaal en je waardevolle bijdrage!”

DIRECT Klantcontact
Aaltje Cornelies

Hans heeft voor ons een inspirerend middag neergezet als gastspreker bij onze inspiratiesessie van DuoDesk, Anders Denken Anders Doen. Hoe kunnen we anders werven en selecteren dan de traditionele manier van denken die nog teveel wordt toegepast. Hans is enthousiast, denkt mee en zijn creatieve oplossingen zorgen voor verrassende wendingen. Hij denkt mee van start tot einde over de invulling van het programma. Hans geeft je energie waardoor je als opdrachtgever voelt dat het goed komt. Op de dag zelf is hij uitstekend in staat om de verbinding met de gasten te leggen. Het was een prachtige middag en onze klanten zijn geïnspireerd naar huis gegaan. Tot op de dag van vandaag wordt er over gesproken. Zoek je energie, inspiratie en een garantie voor succes? Bel Hans

Duodesk
Cindy Frieswijk

“Afgelopen donderdag enorm genoten van een sprankelende Hans Zomer. Hij doet zijn achternaam eer aan 🙂 We hadden Hans gevraagd als spreker in het kader van de afsluiting van onze Week van de Mobiliteit. Via mijn netwerk wist ik al dat hij in staat is om “kwartjes te laten vallen” en werd me duidelijk dat hij zijn/ons doel ruimschoots heeft behaald. Hans haalt werkelijk àlles uit de kast met een ogenschijnlijk nonchalance maar schijn bedriegt, hij beschikt over een enorm theoretisch kader waar hij supersnel uit kan putten. Hans is een multi-talent en daarmee duurzaam inzetbaar;-) Dank je wel Hans voor deze bijzondere ervaring! Ik heb er veel van opgestoken.”

ACE Netwerk Arnhem/Achterhoek/Liemers
Kirsten van Til

“Hans heeft een lezing verzorgd aan 130 adviseurs van het UWV tijdens onze Vakdag. We hebben Hans ingehuurd als Spreker Beïnvloeden en Overtuigen met als thema het motiveren van onze klanten (klanten met een WW-uitkering) om in beweging te komen.

Meteen vanaf het eerste contact viel het mij op hoe betrokken Hans was. Hij heeft gelijk een voorstel geschreven en deze met ons gedeeld. Als organisatie waren we meteen onder de indruk. Hij wist een goede invulling te geven aan onze vraag.

Hans heeft de inspiratiesessie goed voorbereid. Om nog meer feeling te krijgen met onze klanten en de dienstverlening van het UWV heeft Hans ook een gesprek met een klant bijgewoond. Hiermee liet hij zien ook oprecht geïnteresseerd te zijn.

De voorbeelden die hij gebruikt tijdens zijn lezing zijn goed toepasbaar in het dagelijkse werk en blijven ook hangen. In korte tijd hebben we veel geleerd. Hans kan goed vertellen en dit doet hij op een natuurlijke manier. Hij heeft contact met het publiek, laat het publiek lachen en zijn lezing is interactief. Tevens komt Hans zijn afspraken goed na en is een fijne gesprekspartner. Ik kan Hans dan ook zeker aanbevelen als spreker Beïnvloeden en Overtuigen.”

UWV
Bedia Can


“Als organisator van een bijeenkomst voor de leden van de TOG (TuinOntwerpersGroep), had ik Hans benaderd om voor ons een sessie te verzorgen hoe je meer blije klanten krijgt en hoe je sneller gevonden kunt worden. Aanvankelijk vond ik dit best spannend, omdat ik Hans niet kende. Zodra het eerste contact was gelegd, kreeg ik gelijk het gevoel de juiste trainer benaderd te hebben. Het werd een leerzame interactieve sessie waar zowel ik als de leden veel aan hebben gehad. Bedankt Hans!”

TOG (TuinOntwerpersGroep)
Renee Koen

“Op indrukwekkende wijze heeft Hans invulling gegeven aan een inspiratiesessie tijdens RetailTalk. Hij nam onze gasten mee in de prachtige wereld van de retail. Hans leerde ons hoe een klantgerichtheidsprogramma te laten slagen, hoe omzet en klantbeleving te verhogen. Zijn lezing was er één van volle interactie. Energie van Hans naar publiek en terug. Als trainer en als spreker kan ik je van harte aan bevelen.”

Retailtalk
Maarten Boerema

“Hans Zomer heeft een inspirerende bijdrage geleverd aan de bijeenkomst van MKB Valleiregio. Hans heeft onze leden laten ervaren hoe beïnvloeding op een positieve wijze werkt en hoe je dit kan gebruiken om jouw (bedrijfs)doelstellingen te realiseren. Hans kent de materie, spreekt duidelijke taal en betrekt zijn publiek bij het verhaal. Dit heeft geresulteerd in een dynamische en levendige bijeenkomst”

MKB Valleiregio
Huib van Loon

Zoek jij een spreker voor een inspiratiesessie Neem contact met mij op

“Ik ken Hans als een zeer bevlogen spreker en trainer. Op een heldere en enthousiaste manier weet hij een groep te binden en in beweging te krijgen. Hij gebruikt daarbij krachtige metaforen en treffende werkvormen. Ik kan Hans als inspirerende spreker bij iedereen aanraden!”

Gemeente Ede
Martin Kraaijenvanger

“Een communicatie-training voor een groep boerenbestuurders over ‘hoe om te gaan met emotie in een duaal gesprek’. Ga er maar aan staan.
Voor Hans was dit geen probleem. Door het gebruik van humor en alledaagse voorbeelden wist Hans de in eerste instantie wat terughoudende zaal ontvankelijk te maken voor deze training. Hans speelde daarbij ook goed in op de diversiteit van de aanwezigen in de zaal.
In de training vertaalde Hans de theorie direct naar praktische handvatten. De deelnemers zijn hierdoor naar huis gegaan met een aantal tips en trucs die ze direct toe hebben kunnen passen en waarvan ze ook de herkomst begrijpen.
Dank voor de goede training en de prettige afstemming die we vooraf gehad hebben over de inhoud en de opbouw van de training. Met de training zijn de boerenbestuurders beter in staat om lastige en emotionele gesprekken te voeren. Zowel voor de bestuurder als voor degene waar het gesprek mee gevoerd wordt is dat een win-situatie.”

LTO

Hein de Kort

Zoek jij een spreker voor een inspiratiesessie Neem contact met mij op

“In een korte tijd wist Hans iedereen enthousiast te krijgen met sprekende voorbeelden. Hans denkt in mogelijkheden, is enthousiast en ik weet zeker dat we in de toekomst nog vaker gaan samenwerken”

Lenie van Emmerik
ROC A12

Hans heeft bij ons als spreker een workshop verzorgd rondom persoonlijk leiderschap. Hans heeft dit op zeer inspirerende en toch nuchtere wijze gedaan waarbij hij goed contact maakte met de deelnemers. Collega’s hebben Hans ervaren als een prettige persoonlijkheid en de sessie als leerzaam (bewustzijn, zaadje planten).

Provincie Gelderland
Eveline van der Vegt-Verroen, Organisatie adviseur/coördinator beleidscluster HRM

‘Hans Zomer is een aangename en duidelijke spreker die kleine en grote maar ook jong en oud weet te inspireren en te motiveren voor de diversen ondernemers vraagstukken. Inmiddels verzorgd hij al meer als een jaar verschillende workshops bij ons en fungeert hij als gastspreker voor onze training “Ondernemen op het Streek”. Hans spreekt zijn publiek aan vanuit een stuk passie en wilskracht, maar etaleert ook zijn expertise als het om ondernemerschap gaat.’

CSG Het Streek
Randy Schoop, Teamleider MAVO

Hans heeft aan een groep van 50 aanstormende studentondernemers (tweedejaars hbo) een motiverend en inspirerend gastcollege gegeven over ondernemerschap. Hij staat stevig voor de groep, omdat hij weet waarover hij spreekt. Hij put uit eigen ervaringen en durft ook kwetsbaar te zijn in wat er bij hem niet goed ging. Zijn verhaal is daarmee echt en hij maakt daardoor heel makkelijk contact met de groep. Hans prikkelt, zet je aan tot denken en leverde daarmee een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van onze studentondernemers!

Jeanette Otte
CHE

Zoek jij een spreker voor een inspiratiesessie Neem contact met mij op