Home » Wie is spreker en trainer Hans Zomer?

Wie is spreker en trainer Hans Zomer?

Foto Hans Zomer, Trainer en Spreker over Klantgerichtheid en beinlvoeding

“Welkom! Leuk dat je iets meer over mij wilt weten.

Ik ben in te huren als spreker en trainer.

Mijn trainingen, inspiratiesessies en lezingen zitten boordevol leuke oefeningen, praktijkvoorbeelden en onderbouwde theorieën.

De eerste 7 jaar van mijn carrière heb ik gewerkt bij diverse bedrijven als accountmanager en relatiebeheerder.

In 2007 startte ik mijn eigen detacheringsbedrijf. In dat jaar werd ik door Sprout genomineerd als snelste starter binnen mijn branche. Ook haalde ik de media (onder andere in het FD) door mijn unieke aanpak als arbeidsbemiddelaar.

In 2012 ben ik gestart als trainer en spreker op het gebied van klantgerichtheid, ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. Altijd met als doel de deelnemers te activeren om zoveel als mogelijk hun eigen invloed(sfeer) te vergroten en daardoor met meer plezier en resultaat te werken!

In 2017 heb ik, naast mijn rol als Spreker en Trainer, MeerBlijeKlanten.nl opgericht. Samen met een netwerk van ervaren trainers en adviseurs zetten wij ons in om organisaties en bedrijven te helpen bij het krijgen van meer BLIJE klanten, door het vergroten van de interne- en externe klantgerichte houding en het gedrag. Wil jij als organisatie of bedrijf ook meer blije klanten en zoek je een bedrijf dat jullie hierbij helpt? We staan voor je klaar. Kijk maar..

Als je mij inschakelt als trainer op spreker dan mag je veel interactie met deelnemers en enthousiasme verwachten. Ik spreek, train en coach veelal uit persoonlijke- en werkervaring, aangevuld met diverse onderbouwde theorieën.

Mijn trainingen en lezingen worden door deelnemers en klanten gemiddeld beoordeeld met een 8,5. En daar ben ik heel trots op en dankbaar voor!

Ik ben NLP Practioner, ben DISC- en Energydrives gecertificeerd, heb een Post-HBO bedrijfskundige achtergrond en heb mijn trainersdiploma gehaald bij de School voor training van Karin de Galan.

Zoek jij een spreker voor jouw event, seminar of inspiratiesessie? Neem vrijblijvend contact met me op