Home » Interim-basis

Interim-basis

Hoe kan ik de samenwerking binnen mijn team verbeteren? Hoe kunnen we onze klantgerichtheid vergroten of gaan we bijvoorbeeld meer verkopen? Hoe vind ik de juiste mensen voor mijn team? Wat kan ik doen om mijn eigen impact als manager of ondernemer te vergroten?

Als je wat herkent van bovenstaande vragen, dan ben je wellicht op zoek naar iemand die op een constructieve en vooral ook positieve manier je hierbij helpt en die iets snapt van menselijk gedrag en onderlinge interactie. Iemand die jou en je team(s) kan motiveren en vooral ook activeren, om eruit te halen wat er in zit…

Interim-basis
Met plezier help ik op interim-basis bedrijven bij het bouwen van succesvolle teams. Uitgangspunt is hierbij het gezamenlijke doel waar we naar toe werken. Vervolgens zet ik alle werkvormen, trainings- en coachvaardigheden, netwerk en wat nog meer nodig is in, om deze interim-opdracht naar volle tevredenheid van jou als manager of ondernemer in te vullen.

Ben jij manager en/of ondernemer en is je interesse gewekt door bovenstaande? Zullen we dan gewoon eens kennismaken? Ik ben bereikbaar op 06-51837131 of via het contactformulier.

Op dit moment ben ik beschikbaar voor een opdracht voor 2 – 3 dagen per week als teamcoach, procesbegeleider, interne-trainer, managementcoach, teamtrainer, etc.