Home » Inspiratie » Waar geef jij GEEN F*CK (meer) om?

Waar geef jij GEEN F*CK (meer) om?

07 september 2017 Inspiratie

Je kunt je als manager of ondernemer overal druk over maken.

Maar maak jij je ook druk om de dingen die er voor JOU toe doen? Of maak je je stiekem best vaak druk om dingen waar je je eigenlijk helemaal niet druk om hoeft of vooral wilt maken?

Wil je meer energie ervaren? Maak je dan vanaf NU druk om die PROBLEMEN waar jij je echt druk om maakt. Of boos van wordt. Of waarvan je geïrriteerd raakt. Die JIJ de moeite waard vindt om op te lossen.

Het effect? Je staat steviger in je schoenen, je wordt doelgerichter en je geeft je teamleden het goede voorbeeld om zich te richten op die dingen waar ZIJ zich druk om (zouden moeten) maken.

Dus op welke echte problemen (binnen je team) ga jij je vanaf NU richten?

ps. ik wou dat ik dit boek eerder had gelezen. Had me heel veel f*cks gescheeld waar ik geen f*ck om geef…en daarom geef ik er een f*ck om dat jij als manager met dit gedachtegoed in aanraking komt:-)


Hans Zomer
Vond je dit een interessant artikel? Deel het met je netwerk via bovenstaande knoppen? Voel je ook vrij om te reageren via onderstaande reactieformulier. Wil je een keer kennismaken en verder praten over o.a. bovenstaande? Bel mij dan op 06-51837131.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *