Wat super lief dat je de moeite neemt om deze pagina te lezen!

Waarom ben ik deze actie gestart?

Wij hebben een hele lieve buurvrouw Carolien. Ze is 73 jaar, leeft van haar AOW en heeft het daardoor financieel niet ruim.

Nu is ze gistermiddag op schandalige wijze beroofd van haar laatste spaarcenten. Door op slinkse wijze haar te laten denken dat haar zoon via Whatsapp haar om geld vroeg. Dit was natuurlijk niet zo, maar ze ‘trapte’ er wel in.

Ze zei gisteravond tegen mijn vriendin en mij “Het leek zo echt. Het was echt alsof ik met mijn zoon aan het whatsappen was. Ze gebruikten precies de woorden die mijn zoon ook gebruikt. Ik kan het gewoon niet geloven dat ik er in ben gestonken. Ik kan het geld niet terugkrijgen en dit was het laatste geld dat ik had op mijn spaarrekening”.

Toen ik dat hoorde brak mijn hart. Ik werd er misselijk van. Wat een gemene en laffe streek.

Ik kon niet anders dan direct in actie komen. En ik hoop zo dat jij Carolien ook wilt helpen door middel van een donatie.

Ik weet dat je Carolien niet kent en misschien denkt: “Hoezo moet ik doneren voor iemand die ik niet ken?”..

Die gedachte kan ik me voorstellen. En toch wil ik je vragen om een beetje van jouw overvloed te delen met Carolien. Ik weet zeker dat je haar hier heel gelukkig meemaakt!

We doneren uiteraard ook! En mocht je dit verhaal een beetje raar vinden. Of denken: “is dit ook een verhaal van een oplichter.?” Bel mij dan gerust op 06-51837131. Ik sta je graag te woord.

Doe je mee en help je Carolien weer een beetje met het aanvullen van haar spaarrekening EN een stukje rust en geluk?

Namens Carolien* alvast super bedankt!

* Carolien weet niet dat ik deze actie heb opgezet. Dus de verrassing zal groot zijn als ze hoort dat er mensen zijn die wel het goede met de mens voor hebben. Jij dus!

** Carolien heet in het echt anders. Ik vind het echter niet gepast om haar echte naam te gebruiken zonder dat ze dit weet.

Doe je mee? Doneer dan nu wat je Carolien gunt. Elk bedrag is welkom! De link naar de pagina vind je hier: https://www.doneerdoel.nl/actie/2620/geef-carolien-haar-geld-terug