Home » Boek mij als Spreker

Boek mij als Spreker

Wil je mij als spreker boeken voor een inspiratiesessie?

Met veel plezier verzorg ik als spreker inspiratiesessies. Deze sessie hebben altijd als doel om de aanwezigen te inspireren en te motiveren. Dus dat ze er ook echt iets mee gaan doen..

Zelf de berg beklommen..

Als ik zelf naar een inspiratiesessie ga en de spreker ‘staat niet boven de stof’, dan neemt de geloofwaardigheid van de spreker voor mij direct af. Dat is dan voor mij ook gelijk de reden dat ik als spreker alleen ben in te huren voor onderwerpen waar ik ervaring in heb EN waar ik passie voor heb.

Voor wie ben ik in te huren als Spreker

Ik spreek vooral voor groepen vanaf 20 personen. Ik spreek voor ondernemersverenigingen en businessclubs, voor organisaties in-company, op events en beurzen, etc.

Wat kun je verwachten als je mij inhuurt als spreker

– veel interactie met het publiek
– een goed theoretisch onderbouwd verhaal
– een combinatie van luisteren en doen
– 100% enthousiasme en motivatie van mijn kant
– deelnemers die met bruikbare handvatten de ‘zaal’ verlaten

Lees hier wat anderen over mij als spreker zeggen?

Zoek jij een spreker voor jouw event, seminar of inspiratiesessie? Neem vrijblijvend contact met me op

Interesse mij als spreker te boeken voor jouw event of organisatie?

Ben je na het lezen van bovenstaande geinteresseerd geraakt en wil je mij boeken als spreker (of nadere informatie inwinnen), stuur dan een bericht via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Of neem direct contact met mij op via 06-51837131

Zoek je geen spreker, maar een trainer om binnen jouw team(s) de klantgerichtheid, samenwerking of communicatie te verbeteren? Lees dan hier verder