Home » Managementcoaching

Managementcoaching

Iedere manager kan iets heel goed. Daar ben ik van overtuigd. En iedereen heeft het in zich om, waar hij of zij goed in is, beter te worden. Daar geloof ik ook in..

Alleen niet iedereen haalt er bij zichzelf uit wat erin zit. En dat vind ik jammer. Want hoe meer je gaat doen waar je goed in bent en wat goed voor jou is, hoe meer je van je werk gaat genieten. En hoe meer dit positief zal uitstralen op je prive-leven.

Herken jij bij jezelf het volgende:

– alles in mij zegt dat ik meer kan dan ik nu doe, alleen weet ik niet wat dit precies is..
– ik merk dat ik weinig energie van mijn werk krijg, terwijl ik toch eigenlijk best een leuke baan heb..
– mijn collega’s, vrienden en familie zeggen vaak dat ik in dit of dat goed ben, alleen voel ik dit zelf niet..
– ik vraag mezelf wel eens af of ik eigenlijk wel een goede manager ben..
– ik wil krachtiger worden als manager

Als jij je als manager in bovenstaande herkent, laten we elkaar dan eens ontmoeten. Gegarandeerd dat je er met een positief (of positiever) gevoel naar huis of je werk gaat!

Hoe werk ik het liefst

Ik geloof niet in lange coachingstrajecten. Of nog beter gezegd, in coachingstrajecten waar je op voorhand al weet dat het 6 – 8 sessies in beslag zal nemen…

Ik heb me altijd afgevraagd hoe een coach dit op voorhand al kan bepalen. Nee, ik geloof in maatwerk. Gewoon per keer bespreken en afstemmen of een vervolgsessie nodig is. Het kan dus zijn dat het na 1 sessie al stopt en het kan ook zijn dat we elkaar vaker gaan zien.

Wat is mijn belofte aan jou

Dat je met meer zelfvertrouwen, meer energie en krachtiger in je (werk)leven staat, dat je succesvoller gaat zijn als manager. Dat garandeer ik je.

Wat mag je verwachten van mij als coach

Ik bereid me niet voor. Ik schrijf ook niets op tijdens een coachingssessie. En als klap op de vuurpijl: ik doe niet aan coachingsverslagen..dus geen lange epistels achteraf.

Wat doe ik wel..Mijn stijl is sterk intuïtief. Sterk gericht op jou al persoon. En dat is elke keer weer anders. Ik neem in een sessie alles mee wat ik in de afgelopen jaren zelf heb ervaren, geleerd, gelezen en over geschreven heb. Alles met 1 doel: jou krachtiger maken als manager.

Interesse?

Neem dan nu contact met me op voor het inplannen van een coachsessie via onderstaande contactformulier of bel me op 06-51837131.

Referenties lezen
Wil je eerst, nog, meer weten over mijn stijl van coachen en wat tevreden gecoachten hierover zeggen? Bekijk het hier.