Home » 1-DAAGSE DISC TRAINING VOOR HET VERGROTEN VAN DE KLANTGERICHTHEID

1-DAAGSE DISC TRAINING VOOR HET VERGROTEN VAN DE KLANTGERICHTHEID

“BEHANDEL DE KLANT ZOALS DE KLANT BEHANDELD WIL WORDEN..”

HERKEN JE DIT?

Heb jij ook wel een moeite met het communiceren met bepaalde personen? Irriteer je je aan die klant die vaak z’n kritische blik schijnt op jouw creatieve idee? Of de klant die altijd eerst praat voordat hij of zij denkt? Vind jij het ook wel eens lastig om je mening te geven aan iemand die zijn mening belangrijker vindt dan die van jou? Word je ook wel eens moe van die klant die nooit echt laat zien wat hij of zij denkt?

Wees gerust. Je bent niet de enige!

Klanten zijn nu eenmaal mensen. Mensen met, vaak, verschillende stijlen van communicatie. Dat maakt het boeiend en tegelijk soms ook lastig.

Wat jij wilt met je klant is een relatie opbouwen, een duurzame relatie. En daarvoor is het handig als je elkaar, beter, begrijpt. Want begrip gaat je in ieder geval 1 ding opleveren: die duurzame relatie en de daarmee samenhangende OMZET!

Er is geen 1 heilige graal

Nu geloof ik niet in 1 heilige graag, maar wel in een heilige graal. Namelijk de DISC-methode.

ENTHOUSIASTE OPDRACHTGEVER

Eind september hebben wij onze DISC-training ontvangen van Hans Zomer. Dit was een bijzonder leuke ervaring en werd zeer positief ontvangen door onze medewerkers. Leuk om te zien welke inzichten men heeft gekregen, zowel voor de medewerkers zelf, maar ook voor en in de collega’s. Dit zal voor de toch al goede sfeer en samenwerkingen binnen de organisatie een positieve effect met zich meebrengen! aanrader dus!”
Edwin Beekman, Directeur Beter Thuis Wonen Thuiszorg

Ja, ik heb interesse in deze DISC-dag

DE DISC-METHODE IS EEN INSTRUMENT OM IN 1-DAG!! DE COMMUNICATIE MET JOUW (INTERNE) KLANTEN EEN ENORME POSITIEVE BOOST TE GEVEN!

In 1 dag? Is dat niet een beetje opportunistisch?
De ervaring leert dat 1 dag werken met het DISC-model zorgt voor veel herkenning en erkenning. Natuurlijk is het vervolgens aan jou of jullie als organisatie om met de stof te oefenen in de praktijk. Je leert immers ook pas echt autorijden nadat je je rijbewijs hebt gehaald. Het vergt oefening, discipline en geduld. Maar als je dit er voor over hebt, dan zal dit voor 100% ten goede komen aan de duurzame relatie met jouw/jullie klanten!

Hoe ziet een DISC-training eruit

De DISC-training bestaat uit een deel theorie en vooral uit veel oefenen. De deelnemers leren welke stijlen van communicatie er zijn, wat deze stijlen in hun kracht zet (en ervan afhaalt), welke stijl van communicatie ze zelf primair hanteren en gaan aan de slag met het versterken van hun eigen communicatie.

Inzicht in de klantcommunicatie

Naast zelfinzicht krijgt het team inzicht in de groepsstijl (dus welke communicatiestijlen zijn er bij jullie klanten aanwezig), wat hiervan de kracht is en welke valkuilen op de loer liggen.

Wat is gegarandeerd het resultaat van deze DISC training?

– deelnemers herkennen en erkennen de verschillende communicatiestijlen bij zichzelf EN hun klanten
– deelnemers weten hoe ze om moeten gaan met tegenovergestelde communicatiestijlen
– deelnemers krijgen meer begrip voor manier van communicatie van hun klanten
het vertrouwen in elkaar en de klanten wordt per direct vergroot. Hierdoor verbetert de samenwerking en daarmee stijgt de omzet gegarandeerd!

INTERESSE IN DE 1-DAAGSE DISC TRAINING VERGROOT JE KLANTGERICHTHEID?

Wil jij ook jouw relatie met de klanten verbeteren, het vertrouwen vergroten door te werken aan de onderlinge manier van communicatie?

Bel mij dan op 06-51837131 of stuur me een berichtje via Whatsapp.

Wil je direct, vrijblijvend, een offerte ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Voorwaarden

  • deze DISC training is per dagdeel of per dag te boeken
  • de deelnemers ontvangen een gedetailleerde rapportage van hun eigen communicatiestijl
  • Dagdeeltarief: per deelnemer € 225,- (inclusief de rapportages a € 97,-), minimaal 8 deelnemers per groep
  • Dagtarief: € 1.750,- (exclusief de rapportages a € 97,-), maximaal 12 deelnemers per groep
  • de gedetailleerde rapportage is bij de prijs inbegrepen (waarde € 297,-)
  • kortingscode ontvangen? Vul de code in bij je aanvraag via het contactformulier.
  • training in Arnhem of op locatie in heel Nederland
Willen jullie ook belachelijk snel effectiever communiceren met jullie (interne) klant? Boek dan nu deze DISC-training!

100% TEVREDENHEID-GARANTIE

Deze 1-daagse DISC training gaat jouw organisatie voor 100% rendement opleveren. Ben jij of is jouw team hier na deze dag niet van overtuigd….dan baal ik hier enorm van! Zoveel zelfs, dat deze dag voor de volle 100% voor mijn rekening is!